TIPI VRAT

Skrita nasadila

Vrata s skritimi nasadili

Vrata, ki predstavljajo eleganten in moderen dizajn. Vrata imajo kvalitetna 3D skrita nasadila ter magnetno ključavnico, ki omogoča mehko zapiranje vrat.

Vrata s skritimi nasadili, poravnana na hodniku (odpiranje v podboj)

Model vrat, zasnovan za odpiranje v podboj, pri čemer so vsa vrata v hodniku na zunanji strani poravnana. Vrata imajo kvalitetna 3D skrita nasadila ter magnetno ključavnico.

Vrata v liniji s steno

Gre za moderen, inovativen in eleganten tip vrat, pri čemer se podboji vgradijo predhodno ter v vseh načinih gradnje: opeka, les, knauf plošče ali beton. Vidna so samo vrata, Alu podboj pa je skrit v steni tako, da je viden samo ob odprtih vratih. V vrata se vgrajuje 3D točkovna nasadila in magnetno ključavnico.
Drsna vrata

Drsna vrata v steno

Pri tem tipu drsnih vrat je v steni že pripravljena ALU-kaseta z vodilom, ki se vgradi ob sami gradnji sten. Na kaseto se obesi vratno krilo ter zmontirajo obloge in zaključne letve.

Drsna vrata ob steni

Pri tem tipu drsnih vrat se zmontira lesena karnisa z vodilom ali vidno Alu vodilo. Drsno krilo teče ob zaključeni steni, v kateri je prehod finalno obdelan.

Drsna vrata ob podboju

Lesen podboj se montira v samo odprtino stene, na podboj pa se poleg tega montirata še lesena ali Alu karnisa in vodilo,na katero obesimo vratno krilo.
Vidna nasadila

Klasična vrata z vidnimi nasadili

Osnovni model vrat, pri katerih so tečaji vidni in 3D nastavljivi ter vsebujejo estetsko ključavnico s tihim zapiranjem.

Vhodna vrata v stanovanje

Model vrat, ki je primeren za stanovanja v blokih ali v novogradnje, kjer je večja temperaturna razlika (kadar en prostor ni ogrevan). Vrata so debelejša, imajo dvojno tesnilo, protihrupno polnilo in varnostno 3-točkovno ključavnico GU-automatic. Možnost tudi vgradnje parne zapore.