O nas

Uspešno poslovno pot mizarstva Trček označuje več kot 35-letna tradicija, ki dokazuje, da v našem podjetju vsekakor znamo zavihati rokave in optimistično sprejemamo nove izzive.

 Naš kolektiv v prvi vrsti povezujejo veselje do dela z lesom, predanost naravi ter odprtost za nove ideje, s katerimi pridobivamo izkušnje. Majhnost našega podjetja je za nas prednost, saj se tako lažje posvetimo še tako zahtevnim željam naših naročnikov. 

Sprva ročna obdelava, za katero smo potrebovali več časa, je postopoma nadomestila moderna tehnologija z računalniško vodenimi stroji,ki je pripomogla, da naša proizvodnja teče hitro in natančno, pri čemer se vsi izdelki lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto. Vsak izdelek poleg strojne obdelave potuje še skozi roke petih marljivih delavcev, kar da svojstven pečat vsakemu končnemu produktu.

 Naša okna, notranja in vhodna vrata ter panoramske stene odlikujejo unikaten dizajn po meri kupca ter najkakovostnejši materiali od osnove izdelka do končne obdelave. Vsakemu naročniku pomagamo pri snovanju idej, izbiri pravih materialov, po želji naredimo tudi izris detajlov, na koncu pa stranki nudimo hitro in kakovostno montažo vseh produktov.

o_nas
V sodelovanju z
vila-triglav-logo
uni.PNG
takeda_logo
NLB
msora
mhotel_logo
Lumar-Logo
Logo_Terme_3000_185.thumb-185x121
Lidl_Stiftung__Co._KG_logo.svg_
lek-logo
iskratel
hudelja_04
HIDRIA_logo_2_b
feniks-caffe-bistro-ljubljana-1
demšar
damahaus
bernardin_nov1
bauta_logo

Zgodovina

1981

Jože Trček odpre svojo obrtno delavnico za izdelavo stavbnega pohištva.
 

1991

Sin Andrej Trček nadaljuje obrt s poudarkom na izdelavi notranjih vrat, vhodnih vrat ter oken.

1993

Izgradnja povsem nove delavnice in posodobitev proizvodnje z novimi stroji.

2008

Podjetje se posodobi z novim programsko vodenim CNC strojem.

2014

Pridobitev CE certifikata ter AAA+ boniteta odličnosti.

2021

Preimovanje v Vrata Trček d.o.o. in nova celostna podoba podjetja