Vhodna vrata

Vsaka vrata naredimo unikatna po želji kupca, možni so izrezi vseh oblik in velikosti, vrezkani utori, vstavljanje inox letvic, stekla itd.

2014 12 22 13.13.04 Min

Vhodna vrata so sestavljena iz roling panelov VARIOTEC, ki dosegajo odlične izolacijske in stabilnostne rezultate. Vgrajene imajo parne zapore in stabilizatorje proti krivljenju vratnega krila. Sredina sendvič plošče je sestavljena iz izolacijskega materiala.

Vsaka vrata naredimo unikatna po želji kupca, možni so izrezi vseh oblik in velikosti, vrezkani utori, vstavljanje inox letvic, stekla itd.

Roling paneli se lahko dobavijo v naslednjih izvedbah: smreka, hrast ali macesen.Nudimo 3 debeline vrat:

  • Standardno – 68mm
  • Nizkoenergijsko – 85mm
  • Pasivno – 100mm

Obdelava vhodnih vrat temelji na najnovejši tehnologiji: vsa vrata vsebujejo 2- krat tesnilo na krilu in 1-krat na okvirju. Na spodnjem delu okvirja vgrajujemo pohodne termo distančnike. Lakirana so na vodni osnovi REMMERS, lahko pa jih zaščitimo tudi na oljni osnovi.

Vrata imajo standardno vgrajeno GU-SECURY Automatic ključavnico, ki omogoča 3-točkovno zapiranje, tudi kadar niso zaklenjena. Ko vrata zaklenemo, sprožimo še dodaten četrti zatič in blokiramo kljuko. Na ta model ključavnice lahko dodatno zmontiramo motor za prstni odtis.

Možnost vgradnje domofona – v tem primeru izberemo ključavnico GU-SECURY MR, ki je zaprta 1-točkovno in s tem omogoča domofon odpiranje vrat. Ko jo zaklenemo s ključem, pa sprožimo še ostale 3 točke zaklepanja.

11052011255 Min