Notranja vrata

Izdelujemo notranja vrata po naročilu vseh oblik in velikosti, glede na želje in zahteve kupca.

Naša vrata so izdelana iz najkvalitetnejših materialov:

 • Notranji okvir vrat je sestavljen iz prvovrstnega smrekovega lesa, katerega tudi sami sušimo v lastni sušilnici za les, na točno določeno relativno vlažnost. S tem dosežemo minimalno delovanje lesa.
 • Za polnilo notranjih vrat se najpogosteje uporabi klasično polnilo, lahko pa tudi iverokal polnilo, ki še izboljša trdnost in zvočno izolativnost vrat.
 • Osnovni okvir je obdan s 4mm ultrales ploščami
 • Vsi vidni robovi vrat so masivni, v soft obliki.
 • Finalna ploskev je oblečena s prvovrstnim furnirjem
 • Prednost pripisujemo vsem našim podbojem. Robovi so iz masivnega lesa, za polnilo pa vsebujejo masiven smrekov les, ki je preploščen z ultrales ploščami ter furnirjem. Podboji so visoke kvalitete, odporni na vlago in udarce, kar preprečuje deformacije, ki lahko nastanejo pri iverici.
 • V vsaka vrata lahko vrezkamo utore po želji kupca,kar velja tudi za izreze stekel.
 • Na voljo so različne vrste lepljenja furnirja na ploskvah vrat, le-to je lahko pokončno, prečno ali po želji kupca.
 • V vrata lahko vgradimo talno zapiralo, samozapiralo, kukalo, inox letvice, masivne letvice različnih materialov, steklo itd.
 • V vsa vrata vgrajujemo najkvalitetnejša lepila, lake in okovje znanih proizvajalcev
 • Ponujamo več tipov končne obdelave vrat: lakirano, luženo, beljeno, oljeno in krtačeno
Mesc Stanovanje

Tipi vrat

Skrita nasadila

Vrata s skritimi nasadili

Vrata, ki predstavljajo eleganten in moderen dizajn. Vrata imajo kvalitetna 3D skrita nasadila ter magnetno ključavnico, ki omogoča mehko zapiranje vrat.
Vrata S Skritimi Nasadili

Vrata s skritimi nasadili, poravnana na hodniku (odpiranje v podboj)

Model vrat, zasnovan za odpiranje v podboj, pri čemer so vsa vrata v hodniku na zunanji strani poravnana. Vrata imajo kvalitetna 3D skrita nasadila ter magnetno ključavnico.

Vrata S Skritimi Nasadili Min

Vrata na notranji in zunanji steni poravnana s steno

Model vrat, zasnovan za odpiranje v podboj, pri čemer so vsa vrata v hodniku na zunanji strani poravnana. Vrata imajo kvalitetna 3D skrita nasadila ter magnetno ključavnico.

Vrata Poravnana S Steno

Vrata v liniji s steno

Gre za moderen, inovativen in eleganten tip vrat, pri čemer se podboji vgradijo predhodno ter v vseh načinih gradnje: opeka, les, knauf plošče ali beton. Vidna so samo vrata, Alu podboj pa je skrit v steni tako, da je viden samo ob odprtih vratih. V vrata se vgrajuje 3D točkovna nasadila in magnetno ključavnico.

Vrata Poravnana S Steno Min

Vidna nasadila

Klasična vrata z vidnimi nasadili

Osnovni model vrat, pri katerih so tečaji vidni in 3D nastavljivi ter vsebujejo estetsko ključavnico s tihim zapiranjem.
Vrata Z Vidnimi Nasadili

Vhodna vrata v stanovanje

Model vrat, ki je primeren za stanovanja v blokih ali v novogradnje, kjer je večja temperaturna razlika (kadar en prostor ni ogrevan). Vrata so debelejša, imajo dvojno tesnilo, protihrupno polnilo in varnostno 3-točkovno ključavnico GU-automatic. Možnost tudi vgradnje parne zapore.
Vrata Z Vidnimi Nasadili

Steklena vrata

.
Steklena Vrata

Drsna vrata

Drsna vrata v steno

Pri tem tipu drsnih vrat je v steni že pripravljena ALU-kaseta z vodilom, ki se vgradi ob sami gradnji sten. Na kaseto se obesi vratno krilo ter zmontirajo obloge in zaključne letve.

Template

Drsna vrata ob steni

Pri tem tipu drsnih vrat se zmontira lesena karnisa z vodilom ali vidno Alu vodilo. Drsno krilo teče ob zaključeni steni, v kateri je prehod finalno obdelan.

Drsnavrata Vsteno

Drsna vrata ob podboju

Lesen podboj se montira v samo odprtino stene, na podboj pa se poleg tega montirata še lesena ali Alu karnisa in vodilo,na katero obesimo vratno krilo.
Drsnavrata Vsteno